LUNEA MAFIOȚILOR
 • Din 18 noiembrie, în fiecare luni, de la 21:00, la TNT.

  Serialele „Narcos”, „4 Blocks”, „Justițiarul”, „Cocoșul de luptă” și „Lobbyistul”, producții realizate în America Latină, Europa și America de Sud, vor fi difuzate începând din 18 noiembrie, la TNT.

  Serile de luni vor fi dedicate băieților răi și vor purta titlul generic de Lunea Mafioților.

   

  Narcos

  Bazat pe povestea lui Pablo Escobar, fondatorul și unicul șef al cartelului din Medellín, serialul urmărește ascensiunea celebrului baron columbian al drogurilor. Născut într-o familie de fermieri, Escobar a renunțat la vânzarea de bunuri obținute ilegal pentru a se axa pe distribuirea de cocaină, afacere care i-a adus rapid miliarde, dar și o mulțime de agenți DEA pe urme.

  Producția a primit între altele, două nominalizări la Globurile de Aur (cel mai bun serial dramatic, cel mai bun actor într-un serial dramatic – Wagner Moura), trei selecții la Primetine Emmy Awards și una la BAFTA.

  Din distribuție mai fac parte Pedro Pascal, Boyd Holbrook, Alberto Ammann și Paulina Gaitan.

  4 Blocks sezonul III

  În vreme ce noi adversari își fac apariția în Berlin și foștii aliați se transformă în rivali periculoși, aroganța, ura, precum și devotamentul fără limite și iubirea amenință distrugerea Clanului Hamady în sezonul 3. Cea mai mare amenințare poate veni chiar din interiorul clanului. E capabil Toni să își apere familia și cartierul pentru ultima oară sau va pierde totul?

  Justiţiarul

  Miguel (interpretat de Kiko Pissolato) este agent DEA, expert în armament. După o trauma suferită, el pleacă într-o călătorie în care speră să se regăsească și își asumă rolul de justițiar mascat. El decide să facă dreptate cu propriile mâini exterminând politicieni și oameni de afaceri corupți. Obiectivul său este să stârpească o gașcă de politicieni și bandiți care au început să guverneze statul brazilian. 

  Cocoșul de luptă

  Nelson (interpetat de Peter Lanzani), un tânăr umil din Misiones, călătorește la Buenos Aires pentru a-i cumpăra fratelui lui un cocoș de luptă. Fiindu-i aproape imposibil să găsească ceea ce caută, ajunge să aibă legături cu Chelo, un personaj sinistru care s-ar putea să fie implicat în dispariția fratelui său. Decis să descopere ce s-a întâmplat, Nelson se implică în banda condusă de Chelo Esculapio (jucat de Luis Brandoni), iar curând se trezește într-un război violent dintre benzi.

  Lobbyistul

  Matías Franco e un nemilos lobbyist de succes. Înotând în apele adânci ale politicii şi ale jocurilor de putere, Matías încearcă să încheie cea mai bună afacere făcând echipă cu pastorul Elián Ospina,dar ajunge să atragă atenţia forţelor de ordine. Când o cunoaşte pe fotografa Lourdes Inzillo, renumitul lobbyist va pune sub semnul întrebării tot ceea ce credea că e adevărat.